Start van de webshop

Gepubliceerd op 19 september 2020 om 18:01

Inleiding: Hallo, aangezien ik al 45 jaar bezig ben met modelspoorbouw, waarbij mijn interesse grotendeels ligt bij de scenerybouw (scenery is alles buiten de rails, Electro en treinen om, dus bijvoorbeeld de huizen, automodellen, figuurtjes en landschapbouw). Heb ik in al die jaren aardig veel kennis hiervan opgedaan. In het verleden heb ik ook workshops gegeven mbt het verouderen en realistisch uit laten zien van modelhuizen e.d.

 

In de loop der jaren heb ik heel veel materiaal verzameld. Plus dat ik iemand ken die al jaren op beurzen staat met scenerymateriaal, waarvoor ik altijd 2e hands huisjes e.d. restaureer. Alles bij elkaar is er nu zoveel materiaal (teveel om in 10 mensenlevens te bouwen), dat er een heel groot deel tegen redelijke prijzen verkocht wordt. Onder de naam H0 Vastgoedje.

Omdat er door de corona-perikelen bijna geen modelspoorbeurzen meer zijn. Heeft H0 Vastgoedje besloten om een webshop te openen. Deze webshop is bedoelt "voor de modelspoor hobbyist, door een modelspoor hobbyist".

Ik vindt dit bouwen en beheren van de webshop ook weer een leuk deel van de hobby. En alle foto's, buttons, plaatjes etc etc, maak ik dan ook allemaal zelf. Alle modelspoor en diorama foto's welke er te zien zijn en gebruikt worden. Zijn gemaakt van door mijzelf gebouwde modelspoorbanen en attributen.

Het is de bedoeling om in deze blog te laten zien wat ik zoal op dit moment aan het bouwen ben. Dit kunnen losse gebouwen zijn of complete diorama's. Dit alles komt op mijn nieuw te bouwen modelspoorbaan.

Wordt vervolgd 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.