Oude Pola Fabriek (deel 1)

Gepubliceerd op 1 oktober 2020 om 20:09

Ditmaal wil ik jullie aan de hand van foto's laten zien, hoe de bouw vordert van een oude bouwdoos van het merk Pola. Omdat ik toch wel een voorliefde heb voor oude bouwdozen. Is dit altijd een leuke uitdaging. Om van iets wat op zich niet echt gedetailleerd is, toch weer wat leuks te maken.

Zoals jullie kunnen zien schilder ik eerst de buitenkant van de muren, en maak ik de binnenkant zwart ivm het niet laten doorschijnen van muren als je er verlichting in laat branden. Op plaatsen waar binneninrichting komt schilder ik dat deel weer op gewenste kleur. Op de voorgrond ligt het eerste stuk binnenmuur, welke op maat is gemaakt, en voorzien van binnendeuren. Dit wordt de expeditie van de machinefabriek. Verder komt er aan de voorzijde van het lage gebouw, nog een kantoorruimte. De overige ramen heb ik voorzien van een lichtdoorschijnende laag verf. Deze wekt de illusie van zeer smerige ramen. zo dat je hier niet in het gebouw kan kijken. 

En zoals op de foto's te zien, hoeft het niet veel moeite te kosten om een leuk stukje binneninrichting in een gebouw te maken. En het levert gewoon heel leuke inkijkjes op bij je gebouwen.

Als ik weer een stuk verder ben met de bouw, zult u hier verslag van zien in Deel 2.

Als er vragen zijn, kunt u dit doen in het reactieformulier hieronder. Ik zal deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.